New frontstage install

Work in progress? Car partially underway? If you want a spot to dedicate to the work this is where you'll want to go.
User avatar
black300zx
New Member
Posts: 1931
Joined: Sat Sep 27, 2003 5:22 pm
Location: philly

Postby black300zx » Fri Jul 07, 2006 12:44 pm

young_gun wrote:Lmao, I didnt even see that typo, just read over it. Well stop talking and unhook the damn thing and see if that fixes it dummy! LOL


Well I did unhook it, and it stopped. Problem is I didn't know what the box was for, so I hooked it back up. I dug through the service manual, and figured out what it was. Maybe I can reach it through the rear speaker opening.
Eclipse 8443

JL 300/4
ID CD1 pro's on cd1e bodies
peerless exclusive 8" midbasses

(3) e8a.44 - ampless for now :(

check out my ride
User avatar
young_gun
New Member
Posts: 404
Joined: Tue Apr 18, 2006 5:15 pm
Location: Evergreen, Alabama
Contact:

Postby young_gun » Fri Jul 07, 2006 2:20 pm

black300zx wrote:Well I did unhook it, and it stopped. Problem is I didn't know what the box was for, so I hooked it back up. I dug through the service manual, and figured out what it was. Maybe I can reach it through the rear speaker opening.

Shhhweet
User avatar
X-OvrDistortion
New Member
Posts: 10182
Joined: Wed Jul 24, 2002 11:00 am
Location: Blacker then the blackest black times infinity
Contact:

Postby X-OvrDistortion » Fri Jul 07, 2006 5:24 pm

black300zx wrote:well i found the knome. For some reason, the power antennae time is making a clicking/buzzing noise that goes with the bassline:cwm22:

take a listen - the buzzing/cracking that goes with the beat is the little white box I'm holding. Now to figure out WHY it's doing it.
http://video.icixsound.com/video/f911066c-072c-40e5-a95d-be1d78812b5c.htm



Dude, that made me laugh. It sounds sooooo kewl.

Return to “Project Logs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest